✔ Garanti på klaver​

✔ +30 års erfarin​g

✔ Autoriseret agent for FAZIOLI​​

Velkommen til Yamaha Piano Center

Som "YAMAHA PIANO CENTER" er vi den autoriserede agent for salg af Yamaha klaverer, pianoer og flygler i Danmark. I vores butik kan du opleve det store udvalg samt få råd og vejledning til alt omkring Yamahas instrumenter.

Drømmer du om at erhverve dig et Yamaha piano eller flygel, så bør du kigge nærmere her på siden.

​Vi servicerer kunder på Fyn, i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Dog er du også mere end velkommen til at kigge ind forbi vores butik på Rosenørns Allé 18, 1634 København V.

Om Yamaha

Instrumentfabrikanten Yamaha startede helt tilbage i 1989, og er i dag en af verdens største og mest anerkendte mærker inden for produktion af musikinstrumenter. Yamaha producerer alle mulige instrumenter, som fløjter, guitarer, pianoer samt instrumenter af elektrisk art. 

På flygel- og pianosiden har Yamaha høstet anerkendelse for solide og velklingende instrumenter på et moderat prisniveau. En præcis og pålidelig mekanik kombineret med en flot finish og frisk smuk klang, gør Yamaha til et oplagt valg, når det drejer sig om pianoer og flygler til private, institutioner og koncertsale.

Vores brede udvalg gør det meget sandsynligt, at vi har det klaver til salg, som du går og leder efter.

Køb dit Yamaha-klaver lige her på siden

Køb dit piano eller flygel hos os og få flere forskellige fordele. Vi sørger for transport og efterfølgende stemning. Evt. reparation eller service af ældre instrumenter varetager vi også.

Vi tilbyder ligeledes leasing af Yamaha flygler, en mulighed som bl.a. mange musik- og kulturinstitutioner benytter sig af. Kontakt os for at høre nærmere.

Har du interesse for vores salg af Yamaha piano og flygel, kan du ringe til os på telefon 33 32 87 20 eller skriv til vores e-mail info@pianoforum.dk.

Priseksempler​

Yamaha piano U1​

71.000 Kr.​

Yamaha piano selvspillende

127.000 Kr.​

Yamaha piano SU7PE

180.000 Kr.​

Yamaha flygel GB1

80.000 Kr.​

Yamaha flygel C2X

178.000 Kr.​

Yamaha flygel C6X

299.000 Kr.​

Yamaha flygel S6x

457.000 Kr.​

YAMAHA B1/B2/B3

Prøv Yamahas nye B1, B2 og B3 pianoer.

B-modellerne har alle en smuk og egal klang, der sammen med en meget pålidelig og letspillelig mekanik, gør dem til en af verdens mest solgte pianomodeller. I Danmark har blandt andet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium erhvervet B-pianoer til deres øverum.

Instrumenterne fås også med "Silent"-system (mulighed for hovedtelefontilslutning) hvis man for eksempel vil spille om aftenen og ikke forstyrre omgivelserne.

PRISER PÅ SALG AF YAMAHA KLAVER, VEJL. UDSALG:

  • B1: kr. 29.900 - Kontantpris kr. 24.900
  • B2: kr. 39.900 - Kontantpris kr. 34.600
  • B3: kr. 45.900 - Kontantpris kr. 41.900

Priser er inkl. levering i stueplan i København. På Sjælland, på Fyn og i Jylland vil der være tillæg af transport samt evt. etager. Ring og hør nærmere på 33 32 87 20.

LEJ ET YAMAHA PIANO FOR KR. 400 PR. MÅNED. Se mere under "leje"

Husk at vi som "YAMAHA PIANO CENTER" giver dig den bedste service og ekspertise på alle Yamahas instrumenter. Vi tilbyder også stemning, service og reparation af klaver, piano og flygel.

Følg med ​på de
sociale medier

​SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt