✔ Garanti på klaver​

✔ +30 års erfarin​g

✔ Autoriseret agent for FAZIOLI​​

Fazioli flygel – eksklusivt og håndbygget instrument

​​Et Fazioli flygel er et eksklusivt og håndbygget instrument – fremstillet i Sacile i Norditalien. Fabrikken har eksisteret i over 40 år, og har i løbet af denne periode etableret sig som det måske mest respekterede mærke i klaververdenen.

Fazioli repræsenteres i Skandinavien af Mattsson & McGehee i København. Vi leverer Fazioli flygler til mange kunder i blandt andet Storkøbenhavn resten af Sjælland og Fyn.

Flyglerne fra Fazioli har en håndværksmæssig kvalitet og klanglig renhed, der overgår tidligere tiders normer i instrumentbygning. De udmærker sig især ved et rent og fint pianossimo, og et klangfuldt og sprødt forte med en enormt dynamisk vidde.

Fazioli vælges, når der ikke kan gås på kompromis med pålidelighed og kvalitet. Det er anset som værende et instrument med de højeste standarder af professionelle pianister og koncertsale verden over.

Hvordan bliver et Fazioli flygel produceret?

Her kan du se, hvordan et Fazioli flygel bliver produceret på fabrikken i Venedig. Instrumenterne produceres helt fra 156 cm til verdens største koncertflygel på 308 cm. Læs mere under de nedenstående modeller.

SE OGSÅ FAZIOLI.COM

​Ønsker du en konkret pris på et flygel?

Kontakt Mattsson & McGehee for yderligere information på telefon 33 32 87 20 eller e-mail info@pianoforum.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge dit nye flygel.

Følg med ​på de
sociale medier

​SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt