✔ Garanti på klaver​

✔ +30 års erfarin​g

✔ Autoriseret agent for FAZIOLI​​

Reparation af klaver og flygel

Har du et gammelt klaver stående, som du ikke helt ved om stemmer? Eller kan du bare høre, at dit klaver ikke lyder, som det skal? Så kan du blot kontakte os, så kommer vi gerne og ordner det for dig. 

Mattsson & McGehee tilbyder forskellige former for reparation af klaver til alle kunder over hele Fyn, i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Som instrumentmagere har vi stor erfaring på området og vi kan fikse ethvert klaver. Hvad enten der er tale om klaverstemning, reparation efter en skade eller almindelig slid, så står vi klar til at ordne det for dig. Vi deler desuden gerne ud af vores store viden, så vi kan vejlede dig om, hvordan du sørger for vedligeholdelse af klaver.

Hvad koster en reparation af klaver?

Reparation af klaverer og flygler kan være meget forskellige og nærmest umulige at vurdere hvis ikke man er fagmand.

Derfor er det også svært at give en konkret pris for hvad en reparation af klaver koster, da det afhænger af hvad det er, der skal repareres.

​Hos os er du dog garanteret konkurrencedygtige priser og høj kvalitet uanset hvad. Desuden er vi meget effektive og grundige i vores arbejde. Trænger dit klaver til en udskiftning, kan vi naturligvis også klare dette. 

Her på siden og i vores butik finder du et bredt udvalg af klaverer og flygler fra de mest anerkendte mærker.

Ring til os og få dit klaver repareret

​Ring på telefon 33 32 87 20 eller skriv til e-mail info@pianoforum.dk.

Følg med ​på de
sociale medier

​SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt