✔ Garanti på klaver​

✔ +30 års erfarin​g

✔ Autoriseret agent for FAZIOLI​​

Klaver-leje med forkøbsret – hurtigt og nemt

Drømmer du om at købe et piano eller et flygel? Så bør du overveje muligheden for leje af klaver inden da. Hvis du benytter dig af vores klaverudlejning, har du nemlig mulighed for at afprøve dit klaver, inden du beslutter dig for at købe det.

Et klaver er for de fleste en stor investering. Derfor er det en god idé, at du har gennemtænkt det ordentligt, inden du foretager dig et køb. Netop derfor tilbyder vi leje med forkøbsret.

Lej et piano eller flygel permanent – eller du kan leje det til diverse enkelt-arrangementer. Vi tilbyder alt fra små klaverer til store flygler. Du har altså mulighed for at leje præcis det klaver- eller flygelmærke du ønsker, for eksempel Yamaha, Fazioli eller Wilh. Steinberg.

Hvad koster leje af klaver?

Ved klaver-leje på permanent basis, koster det 1.800 kr. i transportudgifter (evt. tillæg udenfor byen eller ved etager) samt den månedlige leje (for eksempel 400 kr. pr. måned for et Yamaha B1 piano).

Ved efterfølgende køb af det lejede piano fra vores klaver-butik, fratrækkes de første 12 måneders leje samt transportomkostningerne.

Der følger flere fordele ved leje af klaver. Først og fremmest kan det være dyrt at investere i, hvorfor det er billigere at leje det. Derudover er det en god måde at afprøve forskellige modeller på, inden du foretager et køb af det klaver, som passer til dig og dine behov.

Lej et piano hos os – ring og hør mere

Lej et piano hos Mattson & McGehee! Vi lejer for eksempel ud til koncerter, bryllupper og andre arrangementer. 

Hvis du har en interesse, kan du ringe til os på telefon 33 32 87 20 eller skrive til vores e-mail info@pianoforum.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et mere konkret tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med klaver-leje.

Følg med ​på de
sociale medier

​SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt