✔ Garanti på klaver​

✔ +30 års erfarin​g

✔ Autoriseret agent for FAZIOLI​​

Velkommen til vores Yamaha Piano Center

Som Yamaha Piano Center er vi den autoriserede agent for leje og salg af Yamaha klaver, piano og flygel i Danmark. I vores butik kan du opleve det store udvalg samt få råd og vejledning til alt omkring Yamahas instrumenter. 

Så drømmer du om et erhverve dig et Yamaha piano eller flygel, bør du kigge nærmere her på siden.

Vi servicerer kunder på Fyn, i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Dog er du også mere end velkommen til at kigge ind forbi vores klaver-butik på Rosenørns Allé i København. Vores brede udvalg gør det meget sandsynligt, at vi har det klaver, du gør og leder efter.

Vi tilbyder salg af Yamaha klaver

Køb dit Yamaha klaver eller flygel hos os og få flere forskellige fordele. Vi sørger for transport og efterfølgende stemning af klaveret. Eventuel reparation eller service af ældre instrumenter varetager vi også gerne.

Vi tilbyder ligeledes leasing af Yamaha flygler – en mulighed som blandt andet mange musik- og kulturinstitutioner benytter sig af.

Om Yamaha

Instrumentfabrikken Yamaha startede helt tilbage i 1889, og er i dag en af verdens største og mest anerkendte mærker inden for produktion af musikinstrumenter. Yamaha producerer alle mulige instrumenter såsom fløjter, guitarer, pianoer samt instrumenter af elektrisk art.

På flygel- og pianosiden har Yamaha høstet anerkendelse for solide og velklingende instrumenter på et moderat prisniveau. En præcis og pålidelig mekanik kombineret med en flot finish og frisk, smuk klang gør Yamaha til et oplagt valg, når det drejer sig om pianoer og flygler til private, institutioner og koncertsale.

Køb klaver fra Yamaha her

Har du interesse for vores salg af Yamaha klaver? Så skal du aldrig tøve med at ringe eller skrive til os. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os på telefon 33 32 87 20 eller e-mail info@pianoforum.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi butikken i København, hvis du for eksempel ønsker at se et bestemt Yamaha piano.

Priseksempler​

Yamaha piano U1​

77.000 Kr.​

Yamaha piano selvspillende

137.000 Kr.​

Yamaha piano SU7PE

194.000 Kr.​

Yamaha flygel GB1

86.000 Kr.​

Yamaha flygel C2X

193.000 Kr.​

Yamaha flygel C6X

324.000 Kr.​

Yamaha flygel S6x

495.000 Kr.​

YAMAHA B1/B2/B3

Prøv Yamahas nye B1, B2 og B3 pianoer.

B-modellerne har alle en smuk og egal klang, der sammen med en meget pålidelig og letspillelig mekanik, gør dem til en af verdens mest solgte pianomodeller. I Danmark har blandt andet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium erhvervet B-pianoer til deres øverum.

Instrumenterne fås også med "Silent"-system (mulighed for hovedtelefontilslutning) hvis man for eksempel vil spille om aftenen og ikke forstyrre omgivelserne.

PRISER PÅ SALG AF YAMAHA KLAVER, VEJL. UDSALG:

  • B1: kr. 29.900 - Kontantpris kr. 25.900
  • B2: kr. 39.900 - Kontantpris kr. 35.600
  • B3: kr. 45.900 - Kontantpris kr. 42.900

Priser er inkl. levering i stueplan i København. På Sjælland, på Fyn og i Jylland vil der være tillæg af transport samt evt. etager. Ring og hør nærmere på 33 32 87 20.

LEJ ET YAMAHA PIANO FOR KR. 400 PR. MÅNED. Se mere under "leje"

Husk at vi som "YAMAHA PIANO CENTER" giver dig den bedste service og ekspertise på alle Yamahas instrumenter. Vi tilbyder også stemning, service og reparation af klaver, piano og flygel.

Følg med ​på de
sociale medier

​SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt